Tidligere menuer

Hos Røjkjær PD – Exclusive Private Dining arbejder vi altid med sæsonens bedste råvarer. Alle menuer sammensættes i samarbejde med Jeres ønsker – hvad end der er tale om en menu spectacular eller en mere simpel middag.

Nedenfor kan du se nogle af vores tidligere menuer vi har haft æren af at levere for andre kunder.



“Småt men godt”

Forret

Muslinger med variation af blomkål og sauce blanc med fumé ala minute serveret med nybagt brød

***

Hovedret som buffet

Rosa stegt kalve coulotte

Langtids stegt nakke med rosmarin of havtorn

Råstegte kartofler

Fløde kartofler

Christinas Sauce

Kålsalat med bacon-malto og valnødder

Tomat salat

***

Dessert

Grillet citronmousse med vaniljebunde, solbærmousse, hasselnødtouille og pistache is





“Bigger is better”

Stående snacks under velkomst

Kantareller på malt-knækbrød med kørvel og  dansk ost

Bornholmsk honning  med gravad okse og danske urter

Nyfortolkning af “Sol over gudhjem”

***

Forret

Vegetarisk bortsch med confiteret selleri og persilleolie

***

Hovedret som buffet

Rødvinsbraisseret oksebryst

Jordskokkesalat

Perlebygssalat

Tomatsalat

Vildmose kartofler

Skysauce

***

Dessert

Orangesyltede blommer med brudstykker af mørk chokolademousse samt salmiaklakrids





“Uhhlala”

Snacks før middagen

 Sprød skal med ristet valnødder og blåskimmelsskum 

Lille dumping pakke med asparges 

Gulbede med kyllingelever og tørret ramsløg. 

***

Forret

 Kammusling med kartoffel og grøn skovsyre 

***

Mellemret

Vegetarisk salat med majroe og blomkål

***

Hovedret

 Lammekrone med glaskål, ramsløgskapers, saltbagte rodfrugter og glace 

***

Forfrisker

 Appelsinsorbet serveret i mousserende vin med rød oxalis og touille af soyaristede mandler

***

Osteservering

3 slags oste med hjemmelavet knækbrød, karamelliserede perleløg og pærekompot

***

Dessert

“Gulerodskage” med en gulerodssorbet, cream cheese creme og cookie crumble samt sprødt ost