Tidligere menuer
Hos Røjkjær PD – Exclusive Private Dining arbejder vi altid med sæsonens bedste råvarer. Alle menuer sammensættes i samarbejde med Jeres ønsker – hvad end der er tale om en menu spectacular eller en mere simpel middag.
Nedenfor kan du se nogle af vores tidligere menuer vi har haft æren af at levere for andre kunder.
“Småt men godt”
Forret
Muslinger med variation af blomkål og sauce blanc med fumé ala minute serveret med nybagt brød
***
Hovedret som buffet
Rosa stegt kalve coulotte
Langtids stegt nakke med rosmarin of havtorn
Råstegte kartofler
Fløde kartofler
Christinas Sauce
Kålsalat med bacon-malto og valnødder
Tomat salat
***
Dessert
Grillet citronmousse med vaniljebunde, solbærmousse, hasselnødtouille og pistache is
“Bigger is better”
Stående snacks under velkomst
Kantareller på malt-knækbrød med kørvel og dansk ost
Bornholmsk honning med gravad okse og danske urter
Nyfortolkning af “Sol over gudhjem”
***
Forret
Vegetarisk bortsch med confiteret selleri og persilleolie
***
Hovedret som buffet
Rødvinsbraisseret oksebryst
Jordskokkesalat
Perlebygssalat
Tomatsalat
Vildmose kartofler
Skysauce
***
Dessert
Orangesyltede blommer med brudstykker af mørk chokolademousse samt salmiaklakrids
“Uhhlala”
Snacks før middagen
Sprød skal med ristet valnødder og blåskimmelsskum
Lille dumping pakke med asparges
Gulbede med kyllingelever og tørret ramsløg.
***
Forret
Kammusling med kartoffel og grøn skovsyre
***
Mellemret
Vegetarisk salat med majroe og blomkål
***
Hovedret
Lammekrone med glaskål, ramsløgskapers, saltbagte rodfrugter og glace
***
Forfrisker
Appelsinsorbet serveret i mousserende vin med rød oxalis og touille af soyaristede mandler
***
Osteservering
3 slags oste med hjemmelavet knækbrød, karamelliserede perleløg og pærekompot
***
Dessert
“Gulerodskage” med en gulerodssorbet, cream cheese creme og cookie crumble samt sprødt ost